top of page
_DSF3260.jpg

12 mei: Kraampjes, kunst en muziek op het Lentefeest

Kunst en kraampjes, veel muziek, workshops én natuurlijk genieten van alle moois in de tuin. Kom dus vooral naar het het Lentefeest in de Botanische Tuin Kralingen op zondag 12 mei.  Je bent welkom van 13.00 tot 16.00 uur.



Kraampjes

Er is van alles te beleven op het plein bij de kas. Voor de kinderen verzorgt Sandra de Neef een creatieve workshop. Ze kunnen ook zelf een pizzaatje bakken of een bloemstukje maken voor moeder, het is tenslotte moederdag. Salina van Doren weet alles over de mogelijkheden van wol. Ze laat zien hoe spinnen in z’n werk gaat en vertelt over kaarden, verven, vilten en veel meer. Wendy Wolf, verkoopt gedroogde bloemen in lang houdbare kunstwerkjes. Bij de tuinvrouw en vrijwilligers zijn veel leuke zelfgekweekte plantjes en tweedehands boeken te koop.





Muziek

Jeroen en Eline spelen dit jaar weer de hele maand mei in Rotterdamse parken en komen ook  naar de Botanische Tuin Kralingen. Jeroen en Eline maken met hun gitaar en cello een verhalende verbinding tussen klassieke en lichte muziek. Ze spelen creaties van hun nieuwe album ‘Smiling at the Sun’.  Duo Sunny Side Up komt voor het eerst  bij ons zingen. Maarten Teekens en Eefje Mesker zorgen met akoestische gitaar en tweestemmige zang vrolijk makende muziek.



Kunst

Egbert Bakker, Artist in Residence van het afgelopen jaar, draagt het stokje over aan Sonja van Dolron. Zij is bekend van teken- en schilderlessen op de tuin die ze twee keer per maand verzorgt.




Natuurlijk zorgen de Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen weer voor een drankje en wat lekkers. 

Een heel programma dus in het decor van onze prachtige tuin. Je komt toch ook?   

Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 




Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

63 views0 comments

Recent Posts

See All

Genieten van latin jazz en rondleiding

Het was ineens zomer op zondag 21 april! Het Masnedita Quartet speelde rond het middaguur aanstekelijke Latin Jazz nadat een uurtje daarvoor de zon al was doorgebroken. Het publiek genoot, ook van de

bottom of page