top of page
_DSF2875.jpg

BOTANISCHE TUIN KRALINGEN

_DSF2859.jpg

STICHTING VRIENDEN
BOTANISCHE TUIN
KRALINGEN

De Botanische Tuin Kralingen wordt gesteund door een groot aantal vrienden, die zich hebben georganiseerd in een stichting. Het doel van de stichting is de tuin te ondersteunen en bekendheid te geven.

Steun de tuin

Voor de uitvoering van allerlei projecten en initiatieven is de Stichting Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen op zoek naar sponsors: bedrijven, ondernemers en fondsen die de tuin een warm hart toedragen.  

Het zadenhuisje kan wel een opknapbeurt gebruiken, planten moeten worden aangeschaft, we willen graag een nieuw bijenvolk en er zijn altijd nieuwe plantenbordjes nodig, enzovoorts…  

  • Rondleidingen

  • Concerten

  • Evenementen

Word Vriend van de Botanische Tuin. Dat kan al met een kleine bijdrage op ons rekeningnummer: NL35 INGB 0003 0856 39.


Wilt u vriend worden en donateur van de Stichting, meldt u dat dan o.v.v. uw adresgegevens op secretariaat@botanischetuinkralingen.nl. U krijgt vervolgens een welkomstbrief thuis gestuurd met alle informatie. Als u lid wordt of al lid bent kunt u ook via dit e-mailadres aangeven of u de nieuwsberichten per e-mail wilt ontvangen.

Het is ook mogelijk per e-mail regelmatig de aankondigingen van de activiteiten te ontvangen zonder dat u 'vriend' wordt. U kunt dit ook opgeven bij bovenstaande e-mailadressen.

_DSF2854.jpg

De fontein staat relatief kort in de tuin en is een geschenk van een anonieme weldoener in 1994.

Word vriend van de Botanische Tuin

​U bent aangemeld

Voer hieronder uw N.A.W. gegevens in en word vriend van de Botanische Tuin Kralingen. 

bottom of page