top of page
_DSF3260.jpg

14 mei: Lentefeest Botanische Tuin Kralingen

Veel muziek, workshops, kunst en kraampjes maar vooral genieten van alle moois in de tuin. Is er nog meer aanleiding nodig om te komen kijken bij het Lentefeest in de Botanische Tuin Kralingen op zondag 14 mei aanstaande? Je bent welkom vanaf 12.30 tot 16.30 uur.

Maak een boeket voor moeder, luister naar de muziek van topgitarist Jur Vermijs en het duo Jeroen en Eline of neem deel aan een creatieve workshop.

Mediterraan

Jur Vermijs bracht met zijn vrienden van Alma Mia eerder onze tuin in mediterrane sferen tijdens een zeer geslaagd zomerconcert. Je kunt hem ook kennen van een klassiek gitaarconcert in de Lambertuskerk of van een mooie avond in Lokanta! Jeroen en Eline spelen de hele maand mei in Rotterdamse parken en slaan natuurlijk de Botanische Tuin Kralingen niet over.

Geniet!

Zeker de moeite waard wordt ook de workshop van Sandra de Neef. Ook stellen we onze nieuwe Artist in Residence Egbert Bakker voor en kunnen de kids weer aanschuiven bij de bloemschikkraam of zelf een pizzaatje bakken. Uiteraard zorgen de Vrienden van de Botanische Tuin voor lekkers voor jong en oud.

Vergeet tenslotte niet te genieten van de lente in onze tuin. Je weet niet wat je ziet!

Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het lentefeest wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen.

189 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page