top of page
_DSF3260.jpg

15 december : Lichtjesavond in de Botanische Tuin Kralingen

De feestdagen komen eraan. Kom vast in de stemming tijdens de sfeervolle Lichtjesavond in de Botanische Tuin Kralingen! Op 15 december is het zover: vanaf 19.00 uur branden er honderden lichtjes en is jong en oud welkom.


Dit jaar heeft de Lichtjesavond bijzondere betekenis omdat de tuin enige tijd niet toegankelijk was. Gelukkig kunnen we nu ook het afronden van de werkzaamheden voor het verbeteren van de waterafvoer en de vernieuwde paden vieren.

Programma

In de verwarmde kas worden hartverwarmende drankjes geschonken en staan de oliebollen klaar. De vuurkorf brandt, singer/songwriter Imme en haar gitarist spelen en waarschijnlijk is er ook al werk van onze artist in Residence Egbert Bakker te zien. Neem vooral ook de tijd voor een wandelingetje door onze sfeervol verlichte tuin.

Voor kou zijn we niet bang maar uiteraard hopen we voor deze avond op droog weer. Aanhoudende regen? Check even social media @botanischetuinkralingen.

De Botanische Tuin Kralingen heeft veel te danken aan een grote groep enthousiaste vrijwilligers die onder leiding van tuinvrouw Judith bijdraagt aan het onderhoud. Natuurlijk zijn zij er tijdens de Lichtjesavond bij. U komt toch ook?

Toegang gratis

Aanvang Lichtjesavond 19.00 uur

Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vindt u aan de Kralingse Plaslaan 110 b. Er is ook een ingang aan de Cederstraat 5.De Lichtjesavond is mogelijk door de steun van Cultuur Concreet.

166 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page