top of page
_DSF3260.jpg

23 juni Midzomeravond


Op vrijdagavond 23 juni vieren we de midzomeravond op de tuin! We starten met een mooie rondleiding van Yvette van Nierop om 19.15 en om 20.00 zal op het plein een concert plaatsvinden van Annabelle Ferdinand, viool en vertelling en Roderigo Robles de Medina op piano. Er zal ook iets te drinken zijn vooraf en in de pauze. Het concert eindigt om 21.30u en daarna zullen de poorten van de tuin weer sluiten. Bijdrage vrijwillig.


Rondleiding: De Magie van de Zomerzonnewende

Vreugdevuren die het kwaad moesten afwenden, dansen rond de versierde meiboom met bloemenkransen in het haar en heel veel eten en drinken, zo vierden onze voorouders deze magische avond. Beleef zelf een vleugje van de magie met de midzomeravond rondleiding op de Botanische Tuin Kralingen. Start 19.15.


Concert: Botanic Music Evening

Op deze avond in de Botanische Tuin in Kralingen nodigen we u uit voor een muzikale wandeling geïnspireerd door de natuur. Er klinkt muziek over inheemse bomen, exotische bloemen, dag en nacht, de seizoenen en met de Kralingse Plas in de buurt natuurlijk over water.


Met werken van onder anderen Franz Schubert, Edvard Grieg, Georges Bizet, Antonín Dvořák en Scott Joplin.

Start 20.00u

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurConcreet








72 views0 comments

Recent Posts

See All

Genieten van latin jazz en rondleiding

Het was ineens zomer op zondag 21 april! Het Masnedita Quartet speelde rond het middaguur aanstekelijke Latin Jazz nadat een uurtje daarvoor de zon al was doorgebroken. Het publiek genoot, ook van de

bottom of page