top of page
_DSF3260.jpg

Neem eens een bosbad


Op vrijdag 14 juni, donderdag 27 juni en donderdag 11 juli


Bosbadderen kan ook in Rotterdam. Marijke Lammers verzorgt binnenkort driemaal een Shinrin Yoku bosbad in de Botanische Tuin Kralingen. Ruik, proef en voel het seizoen in een Shinrin Yoku-wandeling. Je vertraagt, verstilt, verkent en verwondert je met het intense groen, geel, wit, paars en roze.


Wat is bosbaden?

In de basis is de Shinrin Yoku, een begeleide wandeling in de buurt van bomen met het bewezen vermogen om je gezondheid te verbeteren. Tijdens een bosbad begeleidt je gids je door een reeks van uitnodigingen die je helpen te vertragen, die de zintuigen laten ontwaken en die je in staat stellen op een zeer persoonlijke manier contact te maken met de natuur. Sommige deelnemers ervaren gewoon plezier, rust en stilte. Voor anderen is het een intense ervaring die hen weer in contact met hun ware zelf brengt. In de praktijk combineren we bij Shinrin Yoku-wandelingen de eigenschappen van de natuur om je heen met aspecten van mindfulness.Meedoen en opgeven

Gids is Marijke Lammers, zij is gecertificeerd shinrin yoku- bosbadgids. Opgeleid door de ANFT, een internationale opleiding tot forest bathing guide. Zij heeft al diverse Shinrin Yoku-wandelingen begeleid in onder meer Trompenburg Arboretum en Tuinen, Lochem, Groenstrook Klundert, Kralingse Bos en nu in Botanische tuin Kralingen. De natuur geeft je inzichten en als gids faciliteert zij deze.

Data: vrijdag 14 juni, donderdag 27 juni en donderdag 11 juli

Tijden: van 10.00 tot 13.00 uur

Kosten: € 36.00 per persoon

Opgeven: via marijke@presentinmoment.nl  

Instagram: @present.in. moment en @marinzicht

 

 

 

 

18 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page