top of page
_DSF3260.jpg

Tuin weer open!

De werkzaamheden om onze tuin van een betere waterafvoer te voorzien zijn klaar! U bent weer welkom in de tuin, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Kom snel een wandelingetje maken en zet de Lichtjesavond op 15 december in uw agenda.

De tuin was sinds 9 oktober dicht. In die tijd werden onder meer de looppaden uitgegraven en van een nieuwe looplaag voorzien. Onder het plein voor de kas zijn kratten voor wateropvang ingegraven en is een pomp geplaatst. Het werk ging vlot, zodat de tuin nog in november weer klaar is voor bezoekers.

De verwachting is dat onze mooie tuin nu beter bestand is tegen de steeds langer wordende droge en natte periodes en dat de wortels van onze bomen en planten aanzienlijk minder last zullen hebben van rotting. De vrijwilligers zijn inmiddels weer aan de slag en de herfst laat zich op dit moment van z'n mooiste kant zien!

48 views0 comments

Recent Posts

See All

Genieten van latin jazz en rondleiding

Het was ineens zomer op zondag 21 april! Het Masnedita Quartet speelde rond het middaguur aanstekelijke Latin Jazz nadat een uurtje daarvoor de zon al was doorgebroken. Het publiek genoot, ook van de

bottom of page