top of page
_DSF3260.jpg

Zomerconcert met chansons en meer

zondag 30 juni


De Botanische Tuin Kralingen is op zondag 30 juni as. het sfeervolle decor voor het afsluitende concert in het seizoen 2023-2024 van de stichting Muzikc. Vanaf 15.00 uur brengt Jorien Zeevaart met haar trio CALL ME JO een prachtig programma van Franse chansons aangevuld met eigen werk.


CALL ME JO bestaat naast Jorien – zij woont ook in Kralingen en kwam natuurlijk vast een kijkje nemen in de tuin ter voorbereiding – uit gitarist Aron Raams en bassist Guus Bakker.  Deze ervaren muzikanten werkten samen met grote namen als Ellen ten Damme, Wende Snijders en Gare du Nord en combineren moeiteloos eigen composities met tijdloze klassiekers.

We verheugen ons op een mooie muzikale middag in Franse sfeer met bijbehorend weer. Toch een buitje? Geen probleem, u zit droog in de tent voor onze kas. Natuurlijk wordt voor een drankje gezorgd.

Toegang gratis - vrije bijdrage


Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de stichting Muzikc, Cultuur Concreet, stichting Van Wijngaarden-Boot, de stichting Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen en Natuurstad.  

81 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page